Fernur SÖZEN Anaokulu


Vizyon: Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; geleceğin dünyasına yön veren, milli ve manevi değerlerini yaşayan ve yaşatan, kendine güvenen, katılımcı, yeniliklere açık, araştıran, uygulayan, üreten, hoşgörü, özgüven sevgi ve saygı temeline dayanan çağdaş çocuklar yetiştirmek.

Misyon: Sürekli değişmekte olan dünyanın hızını yakalayıp, çocukları bedensel, zihinsel, sosyal, duygusal ve ahlaki bakımdan geliştiren, yapıcı yaratıcı bireyler olmalarını sağlayan , özgüven sorumluluk bilincini geliştiren,insan haklarına saygılı ülkesine faydalı olan ,çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi beceri ve değerlere sahip,sağlam kişilik ve karaktere sahip bireyler yetiştiren bir kurumuz. Kurumumuz, eğitimin 3 önemli bileşeninin okul-aile-öğrenci katılımıyla yürütüleceğine inanarak, aile katılımı önemsemektedir. Fernur Sözen Anaokulu, okul öncesi eğitiminde yeni gelişmeleri takip ederek, günümüz toplumsal ve eğitim gereksinimlerine uygun bilgi verir.

Başarılar: Okulumuz 2012 yılında Temiz Okul Sağlıklı Okul Projesi kapsamında Beyaz Bayrak almıştır. Okulumuz 2021-2022 yılında OKULUM TEMİZ belgesi almıştır. 2021 yılında e Twinning faaliyeti kapsamında yapılan başarılı çalışmalardan dolayı okulumuz Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Saatler: 08.00 - 13.00 13.00 - 18.00
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02867526192

Belgegeçer - (286) 752 6192

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://fernursozenanaokulu.meb.k12.tr

Adres - KÜÇÜKKUYU BELDESİ MIHLI MAH. ZEUS CAD. NO 24/1 AYVACIK / ÇANAKKALE

Öğretmen :12
Öğrenci :166
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :960
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - KÜÇÜKKUYU BELDESİ MIHLI MAH. ZEUS CAD. NO 24/1 AYVACIK / ÇANAKKALE

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine uzaklık 93 km, ilçe merkezine uzaklık 25 km dir.